Hiçbir zaman çıktığın kapıyı hızla çarpma, geri dönmek isteyebilirsin. don herold

En Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "En" terimini içeren şiirler listelenmektedir. En ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "En" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. En ile ilgili " 2370 " şiir aşağıdadır.
Bedel ağır gelince türkçen biter kürtçen biter ,
lal olunur dilinin ucundaki ifadelerin .
sadece o yüz ifadeleri konuşur
Kimi zaman züheyla encü olabilmektir.
Parçalanmış cesetler mezarlığında

...
Devamını oku »
Bugün ırmak kenarında tesadüfen gördüm onu.
Arkadaşları vardı yanında gülüyordu.
Takip etmek istedim ve peşlerinden gittim yol boyu.
Gezi yolunda gezdiler, fotoğraf çekindiler, güldüler, eğlendiler.
Bir ara yağmur yağdı ırmak kenarındaki köprünün altına girdiler.

...
Devamını oku »

Nedeni yok, sorma Sonya
Sevişmek imkansızken dokunmadan ellerimiz
Pembe tırnaklarındaki süpernovalar dönmeden hayata

...
Devamını oku »
“Şiirin bir kısmı vardır ki, hikmettir.”
(Buharî, Edeb-90; Ebu Davûd, Edeb-87)

“... Ve işte, Surprizsite.com'da yayınladığım ‘ŞİİR ROMANI KİTABI’ındaki; 200 adetlik şiirlerden sonra, adını sonradan koyacağımız; bu ikinci şiir kitabının, yine ilk şiiri ile ve yine; “BİSMİLLAH İR RAHMAN İR RAHİM” diyerek, bu şiir kitabına da başlıyor ve de; bu şiirlerin ve giriş yazılarının, bizleri ve Alem-i İslâm’ı; birliğe, dirliğe, sevgi ve muhabbetimizi.. birbirlerimize sunmaya ve dahi KUL’luğumuzu bir defa daha, idrak ederek.. “Rabb’imize yönelmeye vesile olmasını” dileyerek, söze başlıyoruz.
Çünkü; Eller ve gönüller, birleşince.. dağlar, dize gelir,

...
Devamını oku »
Göremedim o nur yüzüne
Yaşattım gözümde hep kalp gözüyle
Kader dedik bakma öyle yüzüme

Okunan ezanları dinlemeli

...
Devamını oku »
Ey yüreğime yasaklım engellerle dolu hayatın içinde tanıdım seni

Nehir olup aktın gözlerimden gönlümün sevda denizine

Efkarınla buladım bir çare kıvranan bedenimi

...
Devamını oku »
Yalnızca öğrenmeye çalışıyorum
En zayıf halkayım yetermi

Ne ukelayım ne çok bilmiş
Bildikleride silinmiş

...
Devamını oku »
Anlamsız o bakışlar
Hayallerimi çaldılar
Sıgınıp kader arkasına
Ümitlerimi çaldılar

...
Devamını oku »
Bir gemi kiralamışım
Kalbinde yer bulmak için
Kendimi paralamışım

Çek kaptan engin denize

...
Devamını oku »
elinde en ucuzundan şablonsuz
boya spreyi.
duvara en mahidar sözcüğü
fısıldıyor.


...
Devamını oku »

İlk 144 145 146 147 148 149 150 151 152 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL