Herkesin aynı şeyi düşündüğü bir ortamda hiç kimse hiçbir şey düşünmüyor demektir. walter lipmann

Boş Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Boş" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Boş ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Boş" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Boş ile ilgili " 4719 " şiir aşağıdadır.
Amerika da senin olsun Hazar'ı da.

Ne öttürürsün zorunu içerde
Kömürüde senin olsun mıcırıda.


...
Devamını oku »
Ceplere arı kovanı yerleştirip,
Kümelerime ceylanları kilitleyip,
Bohçalar döşeyip sandalıma,
Ufuk ufuk uzaklara aşk ektim......


...
Devamını oku »
dolmak zorunda değil ki
'sen' le doldurdum da ne oldu sanki!

.... boşluk bıraktım kalbime
doldu boşaldı bi kaç kere

...
Devamını oku »
Şairleri susmuş bir millet öksüz çocuk gibidir Mehmet Emin Yurdakul

Türk olmamız gurur veriyor ama
Devşirmeler papucu atıyor dama
Sarıldılar şöhret şan ihtişama

...
Devamını oku »
Mehmet Emin Yurdakul'un dediği gibi...
"Bırak beni haykırayayım,susarsam matem et,
unutmaki şairleri haykırmayan millet,sevenleri toprak olmuş
öksüz çocuk gibidir"


...
Devamını oku »
Dönüp de geriye baksan boşuna
Bir gurur taşırım inanması zor
Dünyayı uğruma yaksan boşuna



...
Devamını oku »

sıçradın havada asılı kaldın
hiçbir şey söylemeden duruyorsun orada


...
Devamını oku »

İlk 405 406 407 408 409 410 411 412 413 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL