Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs

Web Zaman Damgası



"DÜŞENİN DOSTU OLMAZMIŞ" isimli şiir 28.7.2017 19:22:07 Edebiyatdefteri.com Web Zamanında
Edebiyatdefteri.com Sunucularına Yüklenmiş/Güncellenmiştir.
Edebiyatdefteri.com sunucularına yüklenen veya güncellenen şiirler web zaman damgası ile işaretlenir.
Web zaman damgası ile işaretlenen şiirleri sertifika zamanında yer alan bilgilere göre doğruluğunu taahhüt eder.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayın.


Şiiri Görmek İçin Tıklayın

DÜŞENİN DOSTU OLMAZMIŞ
28.7.2017 19:22:07
söz:AHMET ÖZER
NOTA BEKLEYEN SÖZLER

Bir kuru soğanı ekmeğe sardım
Düşenlerin dostu olmazmış anam
Yüzüme güleni bende dost sandım
Bir sen kaldın birde şu garip babam

Yaşarken dünyanın yüzünü gördüm
Muhtaçken insanın gözünü gördüm
Düşerken dostumun sözünü ördüm
Kuşundan beterdi duy anam anam
Ölümden beterdi duy babam babam

Bir kuru ekmeği bulamaz oldum
Düşenlerin dostu olmazmış anam
Kime ne yaptım ki şaşırdı yolum
Daha kalkamadan karardı dünyam
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL