ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Sarhoşluk kusur yaratmaz, kusurları açığa vurur. Seneca Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
Mawish

Mawish

10.10.2014 21:33:29

uzun bir yoldur sevda, sabır ve zaman getrektirir bağlılık için, bazen de engin bir deniz gibi ferah, bazen de bir gökyüzünün karanlığı gibi olur yüreğinde..hüzün verir, mutluluk verir yeri geldiğinde, emeklerin çoğunlukta olduğu bir limanda kalmak ister süresizce,

evet bir gemi gibidir içindeki mutluluk, kimi zaman yük gemisi gibi,ağırlığınca ilerler sularında, kimi zaman da boş bir tekne gibi savrulur engin denizlerin kara sularında..

nice rüzgarlar eser yüreğine,, nice dalgalar vurur o hasret dolu kalbine, her şeye rağmen ayakta kalmak değilmidir sevda, bıkmadan ve usanmadan, usulca uzaktan bile olsa, dokunmadan sevebilmek değilmidir içindeki aşk, uzun bir yolun en kısa limanı değil,en uzun limanın en kısa mesafesidir bence içimizdeki sevda..

yine kısa ve öz cümlelerle, uzunca bir konuyu anlatmak ve yine bir o kadar da herkes için değerli olan sevda sözcüğünü bu mısralarda canlandırmak, çok güzel..

kutlarım, anlamlı ve güzel dizelenmiş şiirinizi yazan kaleminizi..

Saygılarımla


Mawish

Şiir Bilgi

cano0606

cano0606

SEVDA GEMİSİ


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.