ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Her yeni fikir, başlangıçta diğerleri arasında azınlıkta kalır. Thomas Carlyle Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
Zübeyde Gökbulut

Zübeyde Gökbulut

26.12.2007 14:32:13

SULTANIM, BU SİTEYE PEK FAZLA UĞRAYAMIYORUM . NEDENİ İSE RESİMLİ ŞİİRLERİ OKURKEN GÖZLERİM ÇOK SULANIYOR VE YORULUYOR.
BUNA RAĞMEN ŞİİRLERİMİ OKUYUP YORUM YAZMA NEZAKETİNDE BULUNAN TÜM CANLARA BU VESİLEYLE TEŞEKKÜR EDİYORUM. HATTA MAHCUBİYETLE OKUDUĞUMU BELİRTEYİM GELEN YORUMLARI.
NELER OLMUŞ PEK KAVRAYAMADIM AMA OZAN İLO DA GÖNLÜ KIRILACAK BİR İNSAN DEĞİLDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. MISRALARINDAN TANIDIĞIM KADARIYLA HAKETMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.
HİÇ KİMSENİN KIRILMAMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. MADEM Kİ BURADAKİ İNSANLAR DUYGU VE SEVGİ İNSANIYSA, SAYGILI OLMALILAR BİR BİRİNE . ŞİİR GÖRECELİDİR. İSTEYEN İSTEDİĞİ KALEMİ OKUSUN.
BEĞENMEDİĞİNİ DE OKUMASIN. KIRMAK, İNCİTMEK NİYE.
HELE DE GENÇLERİMİZ VARSA BİR BİLDİKLERİ , FAZLADAN ÖĞRENDİKLERİ OLABİLİR DE , OLMALIDIR DA
DAHA NAZİK BİR ÜSLUPLA DÜZ YAZI ŞEKLİNDE ANLATSALAR DA İHTİYACI OLAN DA OKUSA ÖĞRENSE.
BEN KENDİMİ HANGİ YAŞTA OLURSAM OLAYIM ÖĞRENMEYE İSTEKLİ GÖRÜYORUM. ÖĞRENMENİN DE YAŞI YOK ZATEN. MEMNUNİYETLE OKURUM İHTİYACIM OLANI ALIRIM.
BU SİTELERDE BİRAZ HUZUR BULMAK AMACIYLA YÜREK SESLERİMİZİ PAYLAŞIYORUZ. YÜREKLER FARKLI OLDUĞUNA GÖRE SESİ DE FARKLI OLACAKTIR .
SAYGI VE SEVGİDEN YANAYIM. SANATTA EDEBTEN YANAYIM.
KUTLUYORUM DOST YÜREĞİNİ, DUYARLI YÜREĞİNİ


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.