ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Uyanık bir tek adam, uyuyan binlerce kişiden daha güçlüdür. S. Carnot Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
Ali ÖZKANLI

Ali ÖZKANLI

29.11.2007 16:35:55


"Haftalık aşklar gönlüne denktir
Aşkı senin gibiler kirletir
Sen kim sevmek kim
Bir kaç gömlek büyük gelir
Çek kirli ellerini aşkın üzerinden
Keremler ferhatlar mecnunlar incinir
Sen kim sevmek kim
Vargit senin gibilerle gönlünü eğlendir"

Öyle bir konu ele alınmış ki. Satırlar insanı alıp bir yerlere götürüyor. Söylenecek o kadar çok şey var ki. Kitap olacak konular. Değerli kardeşim, sevginin değerini bimek, yürekten sevebilmek her kişinin kârı olmasa gerek. En önemlisi de hakikate aşık olmak. Geçek sevgilerde olmak dualarımla.

Sevgiyi anlamayan, yürekleri okuyabilir mi? Sevgi, varlık sorusunun cevabı. Sevgi, mahlûkat ağacının tohumu. Sevgi, yüreğin ölümsüz meyvesi. Sevgi, Yaradan ve yaratılanıyla varlığın ortak sesi. Sevgi, insanın, harcadıkça çoğalan tek sermayesi.

Günümüzdeki sevgilere bakınca, sevgiye ihanet edenleri görünce dilim damağım kuruyor, ne diyeceğimi bilemiyorum. İşin aslı Allah için sevebiliyor muyuz? Sevgimiz geçek bir sevgi mi? Eğerli ve şartlı sevgi ise bu tip sevgilerin sonu hüsrandır.

Satırlarınızla yüreğimizde şimşekler çaktırıp, düşünmemize ve aklımızı başımıza almamıza vesile oldunuz. Allah sizden razı olsun. Selam, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Kaleminiz daim olsun. Rabbime emanet olunuz.

Şiir Bilgi

EZOCAN

EZOCAN

ARSIZA


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.