ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Soyulduğu halde gülen adam hırsızdan bir şey çalmış demektir, boş yere üzülen ise kendi kendini soyar. William Shakespeare Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
Çerkez Kızı

Çerkez Kızı

17.7.2010 15:29:43


Ümitsiz yarınları kucaklarım
Şiirlerle,hasretini yoklarım
Gül misali kapında solarım
Gözlerimden akan yaş
SEN OLUNCA...

Hüzünle başlar geceler
Dilim,ismini heceler
Sana yazılır en güzel şiirler
İçimde ki duygu
SEN OLUNCA...

HER ZAMAN UMITSIZ YARINLARA SARILIR KUCAKLARIZ UMIT VARDIR UMIT EDERIZ EN AZINDAN ,HASRETLERDE SIIRLERDE VE ASKLAR VARDIR SEVDANIN ADIDIR,HER SEKILDE SEVEN YUREK SEVINCE SEVDIGININ HER SEKILDE ISMINI ANAR YASAMAK ISTER KAVUCAMASADA BAZEN SEVDASINA YARA ALSADA ACI DUYSADA YINEDE SEVMISTIR,SEVGIN HER GUZELLIGI AKAR YUREKLERDEN,SEVGILI UZAKLARDA OLSADA KAVUSAMASADA ACI CEKTIRSEDE,YINEDE YASANMISTIR BIRSEYLER O YUREKLERDE,DILERIM YUREGINIZ HIC ACI CEKMESIN,GUZELlikeLRE VARSIN HER ZAMAN,SEVGIYLE ASKLAR VE MUTLULUKLA KALINIZ.TAM PUAN COK GUZELDI.

Şiir Bilgi

Mehmet  Ali Özmen

Mehmet Ali Özmen

SEN OLUNCA...


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.