ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Soyulduğu halde gülen adam hırsızdan bir şey çalmış demektir, boş yere üzülen ise kendi kendini soyar. William Shakespeare Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
Şerif Erginbay

Şerif Erginbay

10.8.2007 10:42:01

Yorum yapan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Bir konuya açıklık getireyim. Şiir bir yığın özverili deneyimlerin, çalışmanın, emeğin, çok çok okumanın ve kendi şiir dilini, yolunu bulmanın sonucunda -belki - ulaşılabilen bir güzelliktir. Kendimi bilerek şiire verdiğim emek 25 yılı buluyor ve bu sürede şiir diye sunabildiğim ancak 80 kadar.

Demem şu ki buraya daha çok arşivimden şiirleri eklemekteyim. Bu sıklıkta ekleyişim şiirlerin kolay yazılabildiği gibi bir yanlış anlaşılmaya yol açmasın. Ve de her şeye rağmen, bütün bu emeğe, çabaya rağmen şiirlerim belli bir ortalamayı geçmeyebilir de.. Buna karar verecek olan zamandır.

Demem bir kere daha şu ki: bunca çabaya değer mi? Evet değer.. Bunu sözcüklerin büyüsüne girmiş olanlar anlayacaktır.

Selam saygı ve sevgilerimle:)

Şiir Bilgi


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.