Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Erencan İLHAN
Erencan İLHAN

uyanmak istemediğim

Yorum

uyanmak istemediğim

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

922

Okunma

uyanmak istemediğim

bugün rüyamda gördüm seni
hafızanı kaybetmiştin
yine öptüm dudaklarını
kızdın bana
herşeyini anlattım sana
nerden bildiğimi duyunca
kızdın bana
bi şans daha istedim
bu son dedin
ama rüyaydın işte
uyanmak istemediğim

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Uyanmak istemediğim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Uyanmak istemediğim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
uyanmak istemediğim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL