Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ka
kartaltepe

Sayıklamak

Yorum

Sayıklamak

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

586

Okunma

Sayıklamak

“Uykunda sayıklıyorsun adını,
Mavi gözlüm, aşkım diye” dedi de
Sordu “Unutmadın mı o kadını? ”
Uyanmıştım, ya sekiz ya yedi’de.


Unuturdum eğer bir şey olaydı,
Unutturacak bir şey... ki kolaydı,
Silinirdi gönlümden, adı - kaydı,
Üstelik geçtiii ki kaç yıl, kaç aydı?


Silmedi, silemedi ki hiçbir şey!
Kulağımdayken kanun, keman, ud, ney,
Başka kişilikti, bir başka birey!
Unutmak mı? O’nu? ..Ne mümkün...he-heeey!


21.12.2010/07.10

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sayıklamak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sayıklamak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sayıklamak şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL