Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Yaşar Koca
Yaşar Koca

Nereye Gitsem

Yorum

Nereye Gitsem

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

707

Okunma

Nereye Gitsem


Bir gün ben de gideceğim;
Ölümün esmediği dallara konacağım.
Belki bir çukurda açacağım gözlerimi,
Belki de cennet kokacağım…

...

Nereye gitsem,
Birisi görür beni…
Bu âlem,
Başka âlemlere götürür beni.
Hayallerim, önünde savrulur,
Kuru bir dal gibi.
Nereye gitsem,
Birisi görür beni…
Alıcı kuşlara yem olur güvercinlerim.
Tükendiğimi günden güne
Eridiğimi görürüm.
Kimseler görmeden beni,
Nasıl sır olurum?

Sanki dağların enkazı var üzerimde;
Her gün bir dağ yürür üstümde
Ben de yürürüm…
Gitmek istediğim diyarları düşünürüm.
Bu cenneti bulamam yeryüzünde;
Her gitmek isteyişimde vazgeçerim.
Altın kafesimde
Azat olunmayı beklerim!

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Nereye gitsem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nereye gitsem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Nereye Gitsem şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL