Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
SezeNK
SezeNK

SORMA GİTSİN..

Yorum

SORMA GİTSİN..

( 3 kişi )

2

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

728

Okunma

SORMA GİTSİN..

Hiç gözyaşı acıtır mı?
Öyle batıyor ki her bir damlası yüreğime,
Sorma gitsin..
Hiç düş kırıklığı acıtır mı?
Öyle kanatıyor ki yüreğimi,
Sorma gitsin...! S.K.


10 agustos 2015

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Sorma gitsin.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sorma gitsin.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SORMA GİTSİN.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
zkrytsgn
zkrytsgn, @zkrytsgn
24.10.2015 20:27:00
5 puan verdi
Ellerine yüreğine sağlık tebrikler selam ve saygı ve hürmetlerimle...
Etkili Yorum
Erkan ÇELİK
Erkan ÇELİK, @erkancelik
24.10.2015 17:22:05
Kaleminizin yüreğine sağlık!
Selam ve Dua ile...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL