Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Mehmet SEMERCİO.
Mehmet SEMERCİO.

MEHMEDİM...

Yorum

MEHMEDİM...

( 1 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

776

Okunma

MEHMEDİM...

MEHMEDİM

Yaran ağır mıdır, söyle mehmedim?
Ölecek demişler, şaşıp gülerim.
Hain darbesini yaradan saymam!
Çık da şu uykundan, heybet görelim!

Aklını başını topla mehmedim!
Titre, kendine gel! Korksun şu zalım,
Çok geçiktik, davran tez yol alalım.
Arzın kuytusunda bekliyor yetim.

Yanlız da değilsin kara mehmedim,
Kol kola, zalıma inat koşalım.
Yeter ki önder ol! Dünden hazırım,
Meydan yiğit görsün, haydi çoşalım.

19.10.2015

MEHMET SEMERCİO

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Mehmedim... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mehmedim... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MEHMEDİM... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
2.9.2017 12:13:04

Kutlu ve mutlu heyecanlı umutlar…

…….………………………….. Saygı ve Selamlar…
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL