Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Asithâne
Asithâne

Nazende

Yorum

Nazende

( 2 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1319

Okunma

Nazende

Nazende







Boğazın boynunda yarım elma kokusu
Ter tutuşur tenimin altında
Göremezsin,
Göğsüme denk düşer dolunay.


Kim bilebilir ki


Avuçlarım yanar
Aklım sıyrılır başıboş yarımdan
Kelimeler akar
Ağdalaşır siluetin şiirlerimde.


Sırlanır attığın her bakış
Ne duyar kulakların
Ne de işitir fırtınalarımı


Ki sen,

Her tekke sabahı dudaklarımda nazenin
İncecik sesin kırılır
İkindi üşür
Dudakların...


Onlar
Kusursuzdur.





Asithâne
Yenikapı Mevlevihânesi
2015.


Fotoğraf; Asithâne

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Nazende Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nazende şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Nazende şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
-Yavaşım Birle
-Yavaşım Birle, @yavasim-birle
16.9.2015 20:05:41
5 puan verdi
Tebrik ederim saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL