Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Kamil üci
Kamil üci

Bir Fidan, Sorma Akinetini

Yorum

Bir Fidan, Sorma Akinetini

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1582

Okunma

Bir Fidan, Sorma Akinetini

Bir Fidan, Sorma Akinetini


Bir fidandı zayıf ve rüzgara direniyordu.
Karlar yağdı üzerine,
Tir tir titriyordu güneşin hasretine..
Sonrasında bulutların gizlediği güneş doğdu mahsum,
ve fidan boy verdi hayatın orta yerine.
Dal verdi
Yaprakları gök mavisine sevdalı.
Kökler toprak ananın rahminde büyüdü koca çınar.
Yağmurlar damla damla
ve şimşekler dağ yüceliğinde..
Son bahar rüzgarları sardı dört yanını
Düş kurarken yarına
Yaprakları uçuştu bilinmezliklere
Sana gelirken rüzgar sardı dört yanımı
Şimdi savrulduysam umanlara
Sorma be o fidanın akibetini
Yazan Kamil Üci

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bir fidan, sorma akinetini Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir fidan, sorma akinetini şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Fidan, Sorma Akinetini şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL