Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
İBRAHİM  SEDEFOĞLU
İBRAHİM SEDEFOĞLU

YA ÇOCUK YAPMA

Yorum

YA ÇOCUK YAPMA

( 2 kişi )

3

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1612

Okunma

YA ÇOCUK YAPMA

YA ÇOCUK YAPMA


ya çocuk bu kadar güzel olma
beni deli ediyorsun
gözlerin böyle üzüm tanesi gibi parlamasın
yanakların soğuktan kırmızı kırmızı
saçlarını geç bir kalem
üstün başın
kan ve kirle sıvanmış yırtık pırtık
ya çocuk böyle iki de bir çıkma karşıma
içimdeki güvercini öldüreceksin
İBRAHİM SEDEFOĞLU

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ya çocuk yapma Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ya çocuk yapma şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YA ÇOCUK YAPMA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
14.6.2016 13:10:35
5 puan verdi
Akıcı anlatımı "YA ÇOCUK YAPMA" şiirine tam puan gönderiyorum.
Kutlu dileklerimle.
Çok Beğendim.
…………………. Saygı ve Selamlar…
İBRAHİM  SEDEFOĞLU
İBRAHİM SEDEFOĞLU, @ibrahimsedefoglu1
17.9.2015 18:36:56
kesinlikle...bazılarının farklı nedenlerle üzerimizdeki etkisi farklı olur o kadar...
Gülşah Dağlı
Gülşah Dağlı, @gulsah-dagli
4.7.2015 20:09:00
5 puan verdi
her çocuk güzel
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL