Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
İBRAHİM  SEDEFOĞLU
İBRAHİM SEDEFOĞLU

ACIYA ACI KATMAKTIR İŞİMİZ

Yorum

ACIYA ACI KATMAKTIR İŞİMİZ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1235

Okunma

ACIYA ACI KATMAKTIR İŞİMİZ

ACIYA ACI KATMAKTIR İŞİMİZ


Kendini bildi bileli
Hop oturup
Hop kalkıyor da insanoğlu
İyi bir şeyler yapmaya dair düşler için
Üstelik bir sürü de acıya katlanarak
Her seferinde
Güzel bir güne yaklaştığını sanısıyla
Acıdan kurtarmak için
Başka birilerini acıya boğarak ne yazık ki
Kendisini sarmalayan kısırdöngünün
Zehirden dikenli tellerine teslim olmakta
İBRAHİM SEDEFOĞLU

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Acıya acı katmaktır işimiz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Acıya acı katmaktır işimiz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ACIYA ACI KATMAKTIR İŞİMİZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL