Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Furkan ÇOKGÜLER
Furkan ÇOKGÜLER

Sen Yoksun

Yorum

Sen Yoksun

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

798

Okunma

Sen Yoksun

Sensiz geçen günlerde artıyor.Hadi o bir yana simanıda unutmaya başladım ne tuhaf?

Delicesine her an yeniden mesafelere rağmen en yakınında hissedecek kadar seven ben, her zaman kaçan, bu aşktan belki de haberi olmayan seni unutuyor çok tuhaf.

Yokluğun öylesine derin ve ıssız ki kalbim büyük kanyon gibi üstelik ne bir yolcusu, ne bir durağı, ne bir yerleşim yeri, ne de bir canlı yok. Sen gittiğinden beri bomboşum.Issızım ve de hissiz.

Yokluğun öylesine soğuk ki kalbimin en ıssızında ayaz geceler sürüyor ılıktan bir yağmur başlıyor, sonra sağanak, ardından atıştıran dolu üst üste binen dertler gibi sonrası kıyamet gibi.

Hissizim ve hiçsizim, ötem bile yok artık olduğum noktadan ne geri gidebiliyorum ne de ileri.
Sanki hayatı arabanın arka koltuğundan izler gibiyim ne sürebiliyorum ne de yön verebiliyorum sadece gidiyorum sessizce ve de içten içe paranoyaklaşarak.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sen yoksun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen yoksun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sen Yoksun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL