Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Furkan ÇOKGÜLER
Furkan ÇOKGÜLER

Geceleri İki Üç Kelime

Yorum

Geceleri İki Üç Kelime

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1010

Okunma

Geceleri İki Üç Kelime

Geceleri İki Üç Kelime

Yazmaya başladım iki üç kelime
Sonra geldin birden aklıma ne olur gitme
Günler geçiyor mevsimler değişiyor
Sen yoksun
Gözlerim gözlerinden yoksun

Yazmaya başladım iki üç kelime
Çocukluğum geldi birden gözümün önüne
Her türlü sevinci sığdırırdık bir güne
Mesela bir topaç bir misket bir iple
Hüzünlendim yıldızlarla dertleşirim bu gece

Yazmaya başladım iki üç kelime
Ve mürekkebim bitti yine
Zaten beceriksizdim her işte
Acaba kaderim mi böyle
Neyse yazdım iki üç kelime edeple ve de özenle.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Geceleri iki üç kelime Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Geceleri iki üç kelime şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Geceleri İki Üç Kelime şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL