Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Pasha Ay
Pasha Ay

Kimliksiz

Yorum

Kimliksiz

( 2 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1293

Okunma

Kimliksiz

Kimliksiz


söz eskidi
dil sustu
bir camın ardında
yağmura tutundu
nemli bir çift göz

umudu mahkum
düşleri firar
oturmuş hüznün ranzasına
görüş gününü bekler sanki

yalnızlığın "Faili" olduğu
"Meçhul" ayrılık’lardaydın şimdi
kendine uzak gözlerinde
bir cinayet kurbanıydın
sahipsiz ve kimliksiz ..

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kimliksiz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kimliksiz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kimliksiz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
er
erdal erdal, @erdalerdal
29.4.2015 23:59:36
5 puan verdi
tebrik ederim, iyi çalışma
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL