Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Pasha Ay
Pasha Ay

Bana Sen Kala

Yorum

Bana Sen Kala

( 4 kişi )

3

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1600

Okunma

Bana Sen Kala

Bana Sen Kala





saat
bana sen kala
uyudu tanrılar
bir benim uyanık
bekliyorum
bekliyorum..
saat hâlâ bana sen kala

sensizliğin sarkacına
dayıyorum başımı
tiktak tiktak tiktak tiktak
bir varım bir yokum
saat hâlâ bana sen kala

saat
beni yalnızlığın geçiyor
susuyorum
susuyorum..
saat
beni yalnızlığın geçiyor..


İbrahim Ay

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Bana sen kala Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bana sen kala şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bana Sen Kala şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sevilay Alpaslan
Sevilay Alpaslan , @sevilayalpaslan1
20.3.2020 00:17:58
5 puan verdi
Hoş bir şiir di 🙏
er
erdal paşa, @erdalpasa
19.10.2016 23:23:59
5 puan verdi
tebrikler, zevkle okudum
CaNMaYBuLL.
CaNMaYBuLL., @canmaybull2
19.10.2016 23:22:28
5 puan verdi


Başarılı !

Tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL