Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Ahmet Karbeş
Ahmet Karbeş

Kader Ortakaya'ya

Yorum

Kader Ortakaya'ya

( 2 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1414

Okunma

Kader Ortakaya'ya

Kader Ortakaya'ya

Bir kızıl karanfilim daha düştü
barış ve devrimin
zorlu yoluna adanan.
O
bir kan gülüydü,
aldığım her solukta yankılanan.
Ve
sınıfsal öfkemi katmer katmer çoğaltan.
Ve sana and olsun ki
Siverek/lim;
ne suya,
nede kağıda yazdık
"alacak hesabı"nı !
Devrim’in savaşçıları
birer sonsuz ışık tır.
Ve her birimiz
güneşe çekilen derin çentikleriz.
Her sabah
yeniden aydınlatırız yaşamı.
Yoksa;
"Sen yanmasan,
ben yanmasam
nasıl çıkar
karanlıklar aydınlığa?. N.H.R."

07:11:2014
Saat:10:00

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kader ortakaya'ya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kader ortakaya'ya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kader Ortakaya'ya şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ahmet Karbeş
Ahmet Karbeş, @ahmetkarbes
28.4.2015 14:04:43
Teşekkür ederim İmdat Türkel bey. Beğeni ve yorumunuz için. Dostça kalın.
İmdat TÜRKEL
İmdat TÜRKEL, @imdatturkel
28.4.2015 11:07:39
5 puan verdi
TEBRİKLER AHMET HOCAM ÇOK GÜZEL OLMIUŞ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL