Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Metinkaya
Metinkaya

Bir akşamüstü...

Yorum

Bir akşamüstü...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1071

Okunma

Bir akşamüstü...

Hani; ağlarsın uzun zaman
Gözlerin kan çanağına döner ya
Beyazları kırmızı olur; sen göremezsin
Hasret başlar ya derin derin
Belki yarın tekrar buluşacaksın
Belki de sürer uzunca bir zaman
Ağlarsın ya işte utanmadan
Kıpkırmızı olurken beyazı gözlerinin
Bu akşamüstü aynı gözlerin idi güneş;
Ufukta...
Kıpkırmızı...
Ağlıyor diye yandım...
Karadenizin ucunda akşam olurken
Deniz suyunu güneşin gözyaşı sandım...

Metin Kaya İLHAN
Faroz
TRABZON

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir akşamüstü... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir akşamüstü... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir akşamüstü... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL