Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
uhud
uhud

gid/erken

Yorum

gid/erken

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

726

Okunma

gid/erken





daha erken gitme
biraz daha otursan ya benimle
hem çay demlerim yine
sen açık içersin, şekersiz
ben hep demli
sonra gözlerine bakarım
her detayını ezberlercesine
müzik çalar hafiften
sadece bir gitar ya da ney
o zaman şiir olur konuşuruz belki
biraz hüzünlü ama daha içten
sana diyorum sevgilim hey
daha çok erken
gitme!
erken daha
bitme!






Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gid/erken Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gid/erken şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
gid/erken şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
NEFİZE  ILGAZ
NEFİZE ILGAZ, @nefizeilgaz
23.3.2015 00:19:48
5 puan verdi
Güzel bir sesleniş,çok güzeldi,saygılar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL