Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
shot
shot

Lanet Olun, Yok Olun!

Yorum

Lanet Olun, Yok Olun!

2

Yorum

8

Beğeni

0,0

Puan

1844

Okunma

Lanet Olun, Yok Olun!

Lanet Olun, Yok Olun!

......................................................
......................................................

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Lanet olun, yok olun! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Lanet olun, yok olun! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Lanet Olun, Yok Olun! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sevtap Kaya Nurgönül
Sevtap Kaya Nurgönül, @sevtap-kaya-nurgonul
20.2.2015 16:07:06
haklı bir şiirdi ve haklı bir anlatımdı...

tebrik ve selamlarımla...
VAHA.
VAHA., @vaha-
20.2.2015 09:51:59
helal olsun...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL