Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
tuba sulukcu
tuba sulukcu

Kaybettik..

Yorum

Kaybettik..

( 1 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1255

Okunma

Kaybettik..

Kaybettik..

Şimdi sensizlik denen sokağın başinda,
yarı çıplak hayallerimle hep ayazdır ellerim,
üşür içimde ölen sen bile..
Ne olursa olsun, O olsun dedik, ve Kaybettik..
Boşver sen bakma gözümdeki mutsuz yaşa...
Git, gidebildiğin kadar uzaklara ve mutlu yaşa..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kaybettik.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kaybettik.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kaybettik.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sonur2005
sonur2005, @sonur2005
16.2.2015 11:12:44
5 puan verdi
inan biran önce geçmişi unutup mutlu olacaktır. buda bizim şansımız..
Ayaz Baran
Ayaz Baran, @ayazbaran
14.2.2015 23:04:47
Tabi ki bu yazının sonuna mutlaka üç nokta...
Ayaz Baran
Ayaz Baran, @ayazbaran
14.2.2015 23:04:46
Tabi ki bu yazının sonuna mutlaka üç nokta...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL