Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
safak sen
safak sen

Dünya'nın bütün kıyıları

Yorum

Dünya'nın bütün kıyıları

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1182

Okunma

Dünya'nın bütün kıyıları

Durduyduk ya denizin kenarında
Doğru ya, haberin yok senin.

Denizlere düştü dudakların
Yağmurdan önce
İngin uçması gibi kırlangıçların.

İşte bu yıldızları tek tek öptüm.

Çocuk gibi
Mum koktu göğüslerin
Rüyalarımı koydum.

Ak denizli bir şehvetin
Cezirini işte kutsa limanlarında.

Bütün bir okyanusyayı fethettim sonuçta
Bak vuruyor ganimetim
Kalçalarına.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dünya'nın bütün kıyıları Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dünya'nın bütün kıyıları şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dünya'nın bütün kıyıları şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL