Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Talat Özgen
Talat Özgen

Ben buyum bari...

Yorum

Ben buyum bari...

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1093

Okunma

Ben buyum bari...



hayat mı bu
sen yoksan eğer
hayat mı bu
geçmiyor günler
hayat mı bu
kış tüm mevsimler
hayat mı bu
gülmüyor yüzler..

inat ettim kederin
kahrına
sensizliğin terk etsede beni
yalnızlığa
tüm özlemler hasretle
yaksada
yine de vazgeçmek yok
yokluğunda..

kader mi bu
bitmiyor çile
kader mi bu
yok ki bir çare
kader mi bu
düşmüyor gönle
kader mi bu
dermansız derde
kader mi bu
sürünmek yerde..

tükenilen tek ömür olsun
zamandan
yaşanılanların ne farkı var
yalandan
yoksa eğer tek bir umut dahi
sevdadan
nasıl olanabilir ki cana
canan..

ne dersen de
boşuna gibi
ne dersen de
değil ki vakti
ne dersen de
takmıyor kalbi
ne dersen de
değişmez hali
ne dersen de
ben buyum bari...

(Berlin,07.01.2015)

Talat Özgen

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ben buyum bari... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben buyum bari... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ben buyum bari... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL