Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Talat Özgen
Talat Özgen

Sevmelerimin Hali...

Yorum

Sevmelerimin Hali...

( 1 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

92

Okunma

Sevmelerimin Hali...

Sevmelerimin Hali...


Sevmelerime bir haller oldu herhalde
Ah bir bilsem nedir sebebi
Yokluğun sensizliğin ile
İp atlıyor galiba,
Ne bir umut var
Ne de bir beklentim
Zamansız zamanın koylarında,

Yaşıyor gibiyim
Hayalin çıkmaz sokaklarında,
Hayata bir çelme taksam
Ne çare ki,
Var iken
İçimde sürünmek
Sevda ile aşk arasında,

Özleme kilit vurulmuyor
Almış başını gider iken hasretlik
Rüyalarım düşlerimde kayıp
Ah bir de bilebilseydim
Nerelerdeyim ben
Nerelerde
Hangi
Diyarın köşe başlarında,

Canansız
Kalan bir canın
Daha başka ne gelir ki elinden,
Kaderin karşısına geçip
İçinden gülüp ağlamaktan gayrı,
Demek ki
Çekeceği taksirat varmış
Bugünün yarının radarında...

Berlin, 05.11.2025

Talat Özgen

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sevmelerimin hali... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevmelerimin hali... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevmelerimin Hali... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ebuzer Ozkan
Ebuzer Ozkan, @ebuzerozkan
9.11.2025 21:06:21
5 puan verdi
Sevdanın çaresizliğini ve özlemin ağırlığını derin duygularla anlatan, hüzünlü ve içten bir şiir. Yüreğinize sağlık. Saygılar selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL