İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
CAN-İ
CAN-İ

kağıt kanat...

Yorum

kağıt kanat...

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1433

Okunma

kağıt kanat...

kağıt kanat...


unutur...
insan değil mi bu
unutur işte
sevmemeye çalıştığını unutur
yutkundukça yırtan her nefeste
almayı da unutur içinden huzur
yıldırımdan tutturur bir aheste
gururu unutur ruhudur mazur
dirilir dirilir yine kafeste
toprağından dokur
ahengi ses de
demiri kesse kuma dokunur
sanılır saflığından şikeste
ne hayır
ne olur
beste beste unutur...

can-i







Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kağıt kanat... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kağıt kanat... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
kağıt kanat... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL