Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
MeralaAdak
MeralaAdak

Günce(m)

Yorum

Günce(m)

( 2 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1543

Okunma

Günce(m)

Günce(m)

Karanlıklar bir türlü gitmiyor canım ülkemden
Çünkü karga sürüleri,
hep daha kalabalık oluyor güvercin sürülerinden/
Güneşin önünden geçerken

Hoş bir temenniden ibaret kalıyor umutlar
Aydınlık günler dilerken


Meral Adak (Meral-ce)

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Günce(m) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Günce(m) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Günce(m) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
HakanKurtaran
HakanKurtaran, @hakankurtaran
19.12.2014 16:09:48
5 puan verdi
Her karanlığın her gecenin sonu; Aydınlık, huzur ve mutluluktur...
Kara günler geçer...Anlamlı bir şiir.
Tebrik ederim.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL