Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ufukguney
ufukguney

ADAP

Yorum

ADAP

( 1 kişi )

3

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

790

Okunma

ADAP

Nikahın Olmadan,
Bir Erkeğin Koynunda Sabahlar San Eğer,
Uyandığın Vakit,
Masanın Üzerine Bırakılan Para Hakkındır.

Ufuk GÜNEY

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Adap Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Adap şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ADAP şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
11.11.2014 09:01:37
Çok çok güzel şiirlerden birisi.
Gönlüne sağlık.
Kutlarım.
Selamlar...
ikiodabisalon
ikiodabisalon, @ikiodabisalon
10.11.2014 14:19:52

bu iş elele tutuşmaktan gözün göze değmesine kadar gider...

değer yargılarımızı arada bozdurup yenileriyle bütünlemek gerekiyor sanırım.
Gökyüzü Boyacısı
Gökyüzü Boyacısı, @ismibatsin
10.11.2014 13:00:17
Erkeklere de ekonomik olarak bu konuda fırsat eşitliği yaratılmalı. Erkeklere de ödeme yapılması taraftarıyım bu durumda.

Şaka bir yana;
Toplumda namus anlayışının sadece kadın üzerinden yürütülmesini ,sizi tenzih ederim,bambaşka bir namussuzluk çeşidi olarak kabul ediyorum.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL