Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
melik taşdemirr
melik taşdemirr

İNSANOĞLU NANKÖR

Yorum

İNSANOĞLU NANKÖR

( 2 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1516

Okunma

İNSANOĞLU NANKÖR

İNSANOĞLU NANKÖR

üşüyorum anne bırakma ellerimi
göz yaşımı sil ve tut ellerimden
insanoğlu çok nankör derdin
inanamadım sana saf niyetimden

kimseler arayıp sormasın beni
çok şükür iyiyim yıkılmadım ben
bu yolda şimdi sadece yanımda rabbim
henüz erken,vazgeçemem.

zalimlerin inadına yaşıyorum ama
söylesene değermi bu göz yaşıma
ya da herşeyi kenara bıraksam
bırakır mı yakamı hayat;asla.

kafam yine her zamanki gibiden
mecal bırakmadın benim canımda
nelerimi öldürdüm içimde
bağrıma taş bastım her defada

birgün öylece çekip giderim
ruhun bile duymaz güzelim
sen rahatını bozma otur lütfen
bu dünya yalan,hani bil istedim



Melik TAŞDEMİR

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

İnsanoğlu nankör Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnsanoğlu nankör şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İNSANOĞLU NANKÖR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
7.11.2014 17:43:38
Gönül dostum;
Gönlünüze sağlık.
Kutlarım.
Selamlar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL