Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Aközer
Aközer

Kış Günlerini Seviyorum

Yorum

Kış Günlerini Seviyorum

3

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1443

Okunma

Kış Günlerini Seviyorum

Soğuk kış günlerini seviyorum
Ellerim ellerinle ısınacak çünkü
Sımsıcak, biliyorum
Kanım kaynayacak
Ateş basacak bedenimi, bedenin gibi

Kar yağacak yağmur hüznüyle
Ben
Arzulardan hep mutlu olmayı isterken
Bir ay parlayacak
Kim bilir hangi bedenin yüzünde
Ve
Yine ellerim üşüyecek
Ellerin gibi

Soğuk
Beyaz umutları
Parlak gecenin ışığını
Ellerini seviyorum
Ve ellerini istiyorum
Soğuk kış günlerini de.

Kaan Özer

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kış günlerini seviyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kış günlerini seviyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kış Günlerini Seviyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Yeganem
Yeganem, @yeganem
14.11.2014 03:53:21
Kışın kar yağışı doğanın karla kaplı oluşu ve o her kar kristalinin asla diğerine benzemediğiOnları yaratanın kaianatı yaratanın en güzel şekilde insanlara her mevsim sunuşu harika.Kış kar kimileri yaka silkerler ama bence ayrı bir hal sunar doğaya.Kısa özdü kar altında saçaklarda tüneyen serçeleri getirdi aklıma .dua ile.
Aközer
Aközer, @akozer
5.11.2014 23:18:22


Kaan Özer tarafından 11/5/2014 11:20:50 PM zamanında düzenlenmiştir.
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
5.11.2014 19:57:49

Kış Günlerini Seviyorum

Soğuk kış günlerini seviyorum,
Ellerim ellerinle ısınacak çünkü
Sımsıcak, biliyorum.
Kanım kaynayacak,
Ateş basacak bedenimi, bedenin gibi.

Kar yağacak yağmur hüznüyle
Ben,
Arzulardan hep mutlu olmayı isterken,
Bir ay parlayacak
Kim bilir hangi bedenin yüzünde.
Ve
Yine ellerim üşüyecek,
Ellerin gibi.

Soğuk,
Beyaz umutları,
Parlak gecenin ışığını,
Ellerini seviyorum
Ve ellerini istiyorum,
Soğuk kış günlerini de.

Kaan ÖZER
-------------------------------------------Kutlarım...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL