Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Aközer
Aközer

Yıldızları Öptüğün Zaman

Yorum

Yıldızları Öptüğün Zaman

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1798

Okunma

Yıldızları Öptüğün Zaman

Kaç yıldız uzaktayım kim bilir senden
Ama ellerin ellerimde her zaman
Kaç yıldız, kim bilir, bilemiyorum

Bakınca yıldızlara, gözlerin gözlerimde her zaman
Bir de sevdalım, yıldızlarda ateş yanar
Tendeki gibi her zaman

Ve
Her zaman dudaklarımdadır ateşin
Yıldızları öptüğün zaman.

Kaan özer

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yıldızları öptüğün zaman Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yıldızları öptüğün zaman şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yıldızları Öptüğün Zaman şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL