Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ecrin cambaz
ecrin cambaz

SİGARAMIN DUMANINDA KALMIŞSIN ADAM

Yorum

SİGARAMIN DUMANINDA KALMIŞSIN ADAM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1271

Okunma

SİGARAMIN DUMANINDA KALMIŞSIN ADAM

SİGARAMIN DUMANINDA KALMIŞSIN ADAM

Ben işte böyle arada bakarım fotoğraflara
Ardından sigara güzeldir hatıranı hatırlar
Yakarım bir dal daha
İçime çekerim mis kokunu
Dumanında yüzün şekillenir
Yine suskundur adam
Dudağının bir ucu yukarıda bir ucu aşağıda
Bir yanın bahar yaşarken diğer yanın kalmış sonbaharda
Birazdan yağmurda yağar,çay soğur bardakta
Radyoda çalan şarkıda gelir sonlara
Tam solumda bir sızı oluştu yine adam
Sanırım sigaram bitiyor ve senin gitme vaktin
Ve ben yine sessizce dumanın dağılışında ki gidişini izlerim
Boğazıma düğümledi sessiz çığlıklarım
Yaşlarımı içime akıttıkça taşıyor gönül kervnım

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sigaramın dumanında kalmışsın adam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sigaramın dumanında kalmışsın adam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SİGARAMIN DUMANINDA KALMIŞSIN ADAM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL