Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
şahan çoker
şahan çoker

ŞİİRDEN CİNAYET

Yorum

ŞİİRDEN CİNAYET

( 6 kişi )

3

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

1703

Okunma

ŞİİRDEN CİNAYET


Ey kalbimin kerem yeri
içimdeki öfke putunu
maskeleyen merhamet
Beni artık azad et
Bırak sancağın düştüğü yere
Şüpheli bir paket gibi
Şiirden cinayet gibi
Patlayayım artık

24/10/2014 izmir

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Şiirden cinayet Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şiirden cinayet şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞİİRDEN CİNAYET şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
YAŞAYANKELİME
YAŞAYANKELİME , @yasayankelime
30.12.2014 19:51:56

birde merhamet faydasız olursa
'
ey kalbimin kerem yeri
içimde ki öfke putu '

Aşk kendi zehrinde erir durur
kendi nefsinde helâk olur
aklın kıskancında öfkem dahi
sürünür durur

yeniden sevgim vûcut bulur
sadece bir erime
erme
yaşanır


Şiirlede olurmuş
Öle Öle öğreniyoruz Şiirle


gibisi 'yok'

teşekkür ediyorum Şiire

.
muratcetin
muratcetin, @muratcetin
30.10.2014 22:32:55
Tebrikler harika mısralar okudum sayfanızdan...
Özlem ÇETİN
Özlem ÇETİN, @ozlemcetin
30.10.2014 16:01:53
5 puan verdi
Şiirde her ne kadar merhametten arınmak ve bir patlayıcı gibi patlamak istiyorsanız da, sanırım yine şiir üzerine patlamak istiyorsunuz Şaban bey.
Kısa ve öz dizelerinizi ve sizi tebrik ediyorum, Kutluyorum.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL