Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
mevlana diyarı
mevlana diyarı

İZİ VAR BENDE

Yorum

İZİ VAR BENDE

( 3 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

841

Okunma

İZİ VAR BENDE

İZİ VAR BENDE

Ömür nefes misali,can durur kafeste
Işık söner aydınlanır tek bir nefeste
Yıllar bana küsmüş geçer aheste

Birikmiş tortuların izi var bende
Yüreğimde birikmiş sızı var bende

Her şey akıp gidiyor akan ben miyim?
Olaylara basiretsiz bakan ben miyim?
Yüreğimde bir fırtına kopan ben miyim?

Birikmiş tortuların izi var bende
Yüreğimde birikmiş sızı var bende

Bir ömür imtihanı dahili süreç
Bir kimlik davası sevdanı seç
Sırat köprüsünden dünyadayken geç

Ömür çilesinin izi var bende
Yüreğimde birikmiş sızı bedende

Özlenene yaklaşmak asıl görevin
Duygular uyanık olsun vicdanın evin
Sabahı ayakta bul secdeyle sevin

Hakikat çizgisinin izi yüreğimde
Dönüş ancak O’nadır sevgisi var bende.
Yusuf Erdoğan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

İzi var bende Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İzi var bende şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İZİ VAR BENDE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
azizeilknur
azizeilknur, @azizeilknur
30.10.2014 23:43:38
5 puan verdi
Emeğinize sağlık...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL