Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Bayram Ormancı
Bayram Ormancı

Aklım Kesmiyor

Yorum

Aklım Kesmiyor

( 5 kişi )

2

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

1557

Okunma

Aklım Kesmiyor

Aklım Kesmiyor

Yorgunum ne kadar sevsen de beni
Yılların hatırası saysan da beni
Sayılı bir ömür beklerken beni
Yeni besteleri aklım kesmiyor

Kırıp da geçme kalbimi ne olur
Sen gönlümün baharısın gelse de güzüm
Çekilmez olsa da yaşlılık sitem nazım
Seni unutmayı aklım kesmiyor

Ne olur kırılan gönlümü muhtaç eyleme
Medet beklerim senin olduğun yerde
Her akşam her gece sabah seherinde
Sensiz çalıp oynamayı aklım kesmiyor

Ne çalmak ne söylemek yaptığım naz
Yaşlılık çanları çalarken çalmayan saz
Kopan telleri takmayan var ya göz
Seni akord yapmayı gözüm kesmiyor


22.10.2014

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Aklım kesmiyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aklım kesmiyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aklım Kesmiyor şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Filiz Çolak
Filiz Çolak, @filizcolak
29.9.2015 22:12:57
5 puan verdi
uşşak makamında çok güzel bestesi olurdu bu güzel eserinizin...selamlar saygılar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL