Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
ferdikoclu
ferdikoclu

Kim/Yası BoZ/uk İlişki/Lerim

Yorum

Kim/Yası BoZ/uk İlişki/Lerim

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1165

Okunma

Kim/Yası BoZ/uk İlişki/Lerim

Kim/Yası BoZ/uk İlişki/Lerim

Paradox denilen çelişkilerimle
ilişkimi boğdum..
Bir embrio oldum dünya denilen rahimde...
OL/dum ve ÖL/düm..
Dün son kez seviştim seninle..
geçmişimle..
Son kez boşaldım içine..
Ve katil oLdum
seni içimde öldürerek.
ilk cinayetimsin..
ve son cinayetim olacağım
bedenimi kundaklayarak..


kimyası.bozuk.ilişkiler’imden artanlar..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kim/yası boz/uk ilişki/lerim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kim/yası boz/uk ilişki/lerim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kim/Yası BoZ/uk İlişki/Lerim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ferdikoclu
ferdikoclu, @ferdikoclu
31.1.2008 18:14:13
Bu da bir görüştür.. Saygı Duyarım...
tarik
tarik, @tarik
31.1.2008 17:30:49
BU DEFTERE ÇOCUKLARIN DA GİRDİĞİ UNUTULUYOR SANIRIM BAZI KİŞİLERCE.....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL