Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
A.sevinc
A.sevinc

Git deme bana simdi...

Yorum

Git deme bana simdi...

( 5 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1052

Okunma

Git deme bana simdi...

Git deme bana simdi
Hava soguk
Usurum ki
Yolumda cok uzun
gidemem ki

Git deme bana simdi
Karanlik sokaklar
Sonmus isiklar
Sokakta kimsecikler yok
Korkarim ki

Git deme bana simdi
Kalayim yaninda
sen gorme beni
Ben dinlerim nefesini
Sensiz olmaz ki

Ne olur git deme bana
Zaten hep yaninda
kalamam ki
Bigun gelicek melekler
O zaman soz giderim ki

Git deme bana simdi
Ozlersin sende
Bensiz yapamazsin ki
Kalbin acir seninde
Uzulursun ki

Git deme bana simdi
Bilirsin gidersem
Donmem ki ...

14.05.2014
01:45

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Git deme bana simdi... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Git deme bana simdi... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Git deme bana simdi... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
A.sevinc
A.sevinc, @a-sevinc
29.8.2014 11:06:30
tesk ederim. zahmet edip yorum atmıssınız sevindirdiniz beni :)
Seher Yeli 54
Seher Yeli 54, @dilanim
25.8.2014 11:35:13
5 puan verdi
Övgüyü hak eden bir şiir... Kutlarım.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL