Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
A.sevinc
A.sevinc

Bir acik, bir kapali gözüm ...

Yorum

Bir acik, bir kapali gözüm ...

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

860

Okunma

Bir acik, bir kapali gözüm ...

Ekmeye tohum,yemege tuzum.
Gidilesi yol, cikilasi yokusum.
Ben bir haylaz cocukmusum.
Zaman gecmis, buyumusum.

Sen gideli degisti sözüm,
Bir acik, bir kapali gozum.
Gulsede yuzum,icim hep huzun.
Artik coookk düzüm ...

Aynalarda ruhsuz yüzüm,
Bir acik, bir kapali gözüm.
Biraktim yazi,artik güzüm.
Sen bilirsin degismez özüm ...

08.10.2014
03:15

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bir acik, bir kapali gözüm ... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir acik, bir kapali gözüm ... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir acik, bir kapali gözüm ... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL