Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
büyükharman
büyükharman

Çiçekli Çocuklar

Yorum

Çiçekli Çocuklar

( 5 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

1156

Okunma

Çiçekli Çocuklar

Çiçekli Çocuklar


tuzlu suda eriyen
papatyaları seyre dalmış
ince giysili çocuklar vardı

sonra deniz büyüdü
kabardı

çok uzaklarda
bakır tenli çocuklar vardı

sarmaş dolaş
nefes nefes
sapsarı
buharlaşıyorlardı


yolculuk harlığı ile haşır neşir
umursamaz
şen
güleçtiler

içli şarkılar söyleyerek
hızlı adımlarla geçtiler




büyükharman
(fotograf İ.Özkaya)

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Çiçekli çocuklar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çiçekli çocuklar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çiçekli Çocuklar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL