Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Yunus Öklav
Yunus Öklav

YÜREĞİM

Yorum

YÜREĞİM

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

829

Okunma

YÜREĞİM

al ömrümü
al ömrümü koy ömrünün üstüne
senden gelsin ölüm başım üstüne...
yüreğim
yüreğim
nedir bu sessizlik
niyedir bunca özlem
biz söz verdik birbirimize
biz, gönül verdik o gözlere
neden ağlarsın gözüm
neden susarsın içimde
ne var bilmediğim de
sen bilirsin
yüreğim...
yüreğim...
üzülme
sımsıkı tutsaktır o bende
gitmez gitmez bir yere
yüreğim
yüreğim
ne olur
üzülme...
yüreğimi koy avcunun içine
senden gelsin ölüm
başım üstüne...


facebook sayfamızı beğenin: Genç Şairler Ve Yazarlar Sokağı

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yüreğim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yüreğim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YÜREĞİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL