Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Tamer YİĞİT
Tamer YİĞİT

HADİ GİT...

Yorum

HADİ GİT...

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1495

Okunma

HADİ GİT...

HADİ GİT...

zamanı eskimiş umutlara , yelkenini limanda unutan gemilere git
söylediğin sözlerin kıyafetini giy de git,

yüreğim pervasız bir deli divane ,
dönüyor durmadan eli kelepçeli hayallerin etrafında ,
düşüyor durmadan dem vurduğun sözlerin dudaklarımdan ,
gece aydınlığa kavuşmadan ,
gözler güneşli yarınları görmeden git..

kaldığım yangınlara dokunmadan ,
tenine sürdüğüm loş kokuyu sindirmeden git,

kalemden nasırlaşmış ellerimi tutmadan ,
gök kuşağı gibi parlayan gözlerime bakmadan,
aşkımın tarım alanlarını tozutmadan git ,
git git git geleceğin olmadan git...


Tamer YİĞİT

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hadi git... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hadi git... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HADİ GİT... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL