Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Tamer YİĞİT
Tamer YİĞİT

PİŞMANLIK..

Yorum

PİŞMANLIK..

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

3023

Okunma

PİŞMANLIK..

Ellerini tutabilmeyi özledim,
Her gün her an yolunu gözledim,
Sever misin sende bilmem,
Sensiz olmuyor sevdiğim..

Bak şimdi ne hallerdeyim,
Seninle her yerdeyim,
Yüreğinin sesini dinle ,
Aşkımla yoluna kırmızı halı sereceğim...

Beni biraz anlasan,
Kendine beni anlatsan,
Gözlerim gözlerine değse,
Bu aşkı son defa yaşatsan

Sana olan aşkım çok büyük,
Sensizlik sanki koca bir yük,
Kalbimi fethettin sevdiceğim,
Gel artık aşkına boynum bükük..

Yıldızların parlaklığı kadar güzel,
Senin aşkın benim için çok özel,
Dünya tersine dönse,
Gözlerim yine gözlerini özler...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Pişmanlık.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Pişmanlık.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
PİŞMANLIK.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL