Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
umut kuru
umut kuru

CÜZDAN

Yorum

CÜZDAN

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1835

Okunma

CÜZDAN

CÜZDAN

yeri gelir aşk
cüzdanların arasına sıkışan küçük kağıt parçaları olmaktan sıkılır
belki de olur ya
birgün
aşkı gülücükle satın alabilir insanlar

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Cüzdan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Cüzdan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
CÜZDAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
meral melek kaya
meral melek kaya, @meralmelekkaya
11.3.2014 20:48:52
5 puan verdi
öok güselllllll
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL