Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
hésna
hésna

Bir Beklentim Yokki Hayattan

Yorum

Bir Beklentim Yokki Hayattan

( 3 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1147

Okunma

Bir Beklentim Yokki Hayattan

Bir beklentim yokki hayattan;
Yaşamam gerekenleri yaşamışım zaten
Artık umudum da yok
Ne yürekten nede sevgiden.

Bir beklentim yokki hayattan;
Silinmesi gerekenleri silmişim zaten.
Artık kaderimde yok
Ne yaşamdan ne ümitten;

Bir beklentim yokki hayattan;
Unutulması gerekenleri unutmuşum zaten.
Artık efkarımda yok
Ne sevgiliden ne meyhaneden.

Bir beklentim yokki hayattan;
Saklanması gerekenleri saklamışım zaten.
Artık yolumda yok
Yolun sonuna gelmişim zaten;
16/12/1992 Hesnam AsiTürk

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bir beklentim yokki hayattan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir beklentim yokki hayattan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Beklentim Yokki Hayattan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ahmet umut
ahmet umut, @ahmetumut
2.2.2014 16:58:41
Oysa yolun sonuna kadar yaşam her zaman güzeldir..işte üretkenlik yaşama bağlanmak değil mi...kutladım..selamlar
Şükran AY
Şükran AY, @sukranay
2.2.2014 15:31:22
5 puan verdi


Hâlâ nefes alıyorsak demek ki hayatla işimiz bitmemiş demektir.Hem sonra bitti demekle bitmiyor ki hiç bir şey.Keşke söylemek kadar kolay olsaydı.

Zaten yaşamın özü de mücade değil mi...Umutlar için savaşmalıyız şairem.Hiç durmadan, bıkmadan, yılmadan ...bittik dedikçe bitişimizi hızlandırırız sadece.Sevgiyle, umutla, güçle ulaşacağınız mutluluklar dilerim ömrünüze.Sevgiyle.








© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL