Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
bugraydın
bugraydın

Sihirli Cümle..

Yorum

Sihirli Cümle..

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1417

Okunma

Sihirli Cümle..

Ölüme yaklaşıyorum hıçkırıklarımla
Daha çok toprak atıyolar daha çok iftira
ve daha çok çiçek konuluyor toprağıma
her geçen gün daha çok bıçak saplanıyor sırtıma

Daha çok yaşlanıyorum geçen her dakikamda
Daha çok acı veriyor seni hatırladıkça
Saniyeler geçmiyor seni unutmaya çalıştıkça
Her bir geçen saniyemde dakikamda daha çok özlüyorum seni

Olmuyor ahhh yapamıyorum seni utmaya çalıştıkça
Daha çok hatırlıyorum gözlerini bana bakışlarını sıçak tenini ellerini
Geri dönsen bana yeniden tutsan ellerimi bana baksan
Ve o sihirli cümleyi söylesen seni seviyorum desen..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sihirli cümle.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sihirli cümle.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sihirli Cümle.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL