Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
bugraydın
bugraydın

Sensiz Harfler

Yorum

Sensiz Harfler

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

2381

Okunma

Sensiz Harfler

Sensiz Harfler

Sensiz Harfler .

Yağmurlarda yağar gök yüzüde ağlar
Benim ağlamam bir şeyi değiştirmez
Geri dönmeni engellemez
Ama dön artık geri dön bana dön
-
Biliyorum ne yapsam dönmeyeceksin
Biliyorum sensiz günlerim de güneş doğmayacak
Biliyorum Sensiz harflerin hiç bir anlamı yok
Biliyorum geçen her dünümde bugünüm sün
-
Her dakikam da saniyem
Her yağmurda içime damlayan göz yaşı
Her konuşmamda içimde çığlık
Her özlemimde bir umut
-
Artık dayanamıyorum sensizliğe
Artık uyuyamıyorum uykular haram
Artık konuşamıyorum içime ata ata
Artık bırak inadı dön geri, bana dön
Beni Sensiz bırakma..
-


Yazan : Buğra Aydın ’

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sensiz harfler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sensiz harfler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sensiz Harfler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
muammerkokcu
muammerkokcu, @muammerkokcu
29.10.2012 20:12:34
Çok başarılı .
Ayakta alkışladım :)
Kalemin mürekkebi bitmiş ama değmiş :)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL